Köp kabinväska i online butik och dra iväg på äventyr

Sugen på en spontanresa?  Pass, pengar, biljett och en kabinväska 55x40x20 är allt som krävs.  sedan är du redo att ge dig ut på ett helglångt eller veckolångt äventyr. En resa behöver inte vara speciellt planerad utan det spontana äventyret har verkligen sin charm. 

Det vanligaste alternativet är att leta efter en sista-minuten-resa. Dessa går ofta att få till ett billigt pris. Men det finns även andra alternativ för dig som vill åka iväg på ett oplanerat och berikande äventyr. Ett tips är sajten eightydays.me. Det är en app som fixar smarta rundresor i Europa. Genom att fylla i vilka resmål du vill åka till, hur länge du vill vistas där, och när, så fixar appen en färdigplanerad resa. Den berättar vilka flyg du ska ta, hur du ska bo, och letar hela tiden efter de billigaste alternativet.

Allt som krävs är en kabinväska 55x40x20

Den hittar de billigaste resealternativen och de billigaste boendena. Eightydays använder sig ofta av airbnb, men även av vandrarhem och i vissa fall hotell. Att göra den här typen av planering själv är ofta oftast inte så kul. Det blir många flyg att hålla reda på och ett väldigt trixande kring att hitta det billigaste alternativet för varje ort, både när det gäller boende och resa.  Appen kan också hitta smarta bussalternativ och är en app som öppnar upp möjligheten till spännande rundresor där du själv bestämmer exakt vart i Europa du vill åka. Det är bara att packa din kabinväska 55x40x20 och ge dig iväg.

Istället för att fundera på om du vill åka till London eller Paris, så kan du åka till båda, och varför inte slänga in ett wildcard någonstans på vägen, exempelvis Venedig. En smart app med många spännande fördelar.